maandag 7 mei 2012

Rikki?

Op internet vond ik een patroon voor een konijn. Met de dunne katoen die ik gebruikte, viel hij vrij klein uit. Toen hij af was, vond ik dat hij (uitgezonderd zijn ene oor) wel erg lijkt op Rikki (van de prentenboeken). Of beeld ik me dat maar in?

4 opmerkingen:

 1. Hij lijkt zeker! Dat broekje is ook leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind ook dat hij er op lijkt. Misschien zijn ene oor met een worteltje omhoog houden dat deed Rikki ook in een van de verhaaltjes omdat hij wil zijn zoals alle konijntjes. Maar hij deed het om zijn beide oortjes omhoog te krijgen. De verhalen van Rikki waren hier de favoriete prentenboeken ten tijde van de peuter- en kleuterperiode. Omdat Rikki anders is dan de andere konijntjes sprak dat verhaaltje hier goed aan.

  Heel tof ! Illustreert mooi bij de Rikki boeken. Doen !

  Lieve groetjes,

  CreativEls

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hij lijkt er inderdaad op. Misschien een worteltje gebruiken om dat ene oortje omhoog te krijgen dat deed Rikki ook in een van de verhaaltjes om net zoals alle andere konijntjes te zijn, alleen deed hij het om zijn beide oortjes omhoog te krijgen. De boeken waren hier ten huize favoriet in peuter- en kleuterperiode. Het thema rond anders zijn sprak hier wel aan.

  Jouw konijntje illustreert mooi bij deze prentenboeken. Zeker doen !

  Lieve groetjes,

  CreativEls

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een schattig konijntje! Hij lijkt inderdaad een beetje op het konijntje van het boek.

  BeantwoordenVerwijderen