zaterdag 8 februari 2014

Tasje van Victor

Toen ik het eerste exemplaar van La maison de Victor in de winkel zag liggen, heb ik het onmiddellijk gekocht. Ik had de indruk dat de patronen van de kledingstukken vrij eenvoudig waren. Of dat effectief zo is, weet ik nog niet. Ik heb nog niets genaaid uit het boek. Wel haakte ik het"Ginger tasje". Ook heel eenvoudig. Alleen vind ik dat van mij niet zo mooi als dat van op de foto :-) Omdat ik het wat kaal vond, haakte ik er een bloemetje bij.


6 opmerkingen:

 1. Ja staan mooie dingen in, in dat tijdschrift. Jouw tasje is een heel leuke en mooi, de bloem maakt het inderdaad af.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ik kocht het ook meteen maar ben wel niet zo productief als jij, ik maakt nog niets ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind het toch wel geslaagd,hoor.
  Het frisse keurtje en de bloem geven je al direct het lentegevoel.
  Ook vind ik het model héél tof.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dus Viktor bevalt wel? Ik had het in mijn handen, maar ik kon er niet doorheen bladeren omdat het in plastic zat. Kon dus niet zien of het leuk was. En ik vond het best duur om zomaar te proberen. Misschien dat ik het volgende keer eens probeer.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik vond het een mooi tijdschrift. Ik kocht het vooral omdat ik een beginnend naaister ben en graag kledingstukken wil maken. Omdat ik de indruk had dat de patronen in dit nummer haalbaar waren voor mij, kocht ik het. Ik heb er helaas nog niets van genaaid. Daarover kan ik dus niets zeggen. Het haakpatroon klopte wel en was heel makkelijk.

   Verwijderen