zondag 9 maart 2014

Big Blogameetup 08.03.2014

Aanvankelijk twijfelde ik een beetje want een die hard blogger ben ik zeker niet. Toch schreef ik me in voor de Blogameetup in de Wasbar Antwerpen. Samen met Els van Koekje Haakje Maak Je en An en Greet van De creazusjes reden we naar Antwerpen. Ik wist niet echt wat ik kon verwachten, maar het werd een heel gezellige avond!
Soetmin van de blog Verne en Jasper, de organisatrice van deze blogameetup, zorgde voor een warm onthaal. Zij wist heel wat leuke sponsors te vinden en we kregen dan ook al onmiddellijk een toffe goodiebag van From Lola with love. Wat ik precies ga doen met de inhoud, weet ik nog niet zeker.

zelfklevende folie

tafelzeil

De zelfklevende folie zal ik waarschijnlijk gebruiken voor een stempel die ik net plande te maken. Het tafelzeil in mijn tasje had, zoals je ziet een keitoffe print. Ik wil me er liever niet aan wagen om er met mijn naaimachine mee aan de slag te gaan. Ik vermoed dat ik het zal gebruiken voor mijn plantentafel die in de maak is. Wordt vervolgd dus!
Herman Maes van Dailybits kwam een presentatie geven over de verregaande mogelijkheden die een blog en andere sociale media te bieden hebben. Zeer interessant, maar mijn ict-kennis was net iets te beperkt :-) Toch heb ik enkele tips onthouden die ik wil toepassen.
Tussen het babbelen door konden we genieten van de heerlijke bagels van Jackies. Echt geweldig lekker! Als dessertje nog enkele zalige cupcakes van Babycakes and rabbits. Njammie...
Verder werden we nog verwend met allerlei kortingsbonnen, zoals van Bellelien en Annapops. En toeval bestaat niet. In mijn goodiebag zat dan ook een op het lijf geschreven fotoquote van Polabora. Zeer gepast bij de reep chocolade die er ook bijzat :-)!


Een paar oorbelletjes voor ons Lene van Gerhilde en een draagtasje van Dawanda maakten het helemaal compleet.
Een initiatief dat zeker voor herhaling vatbaar is wat mij betreft! 

5 opmerkingen:

 1. Mooi verslag Cindy ! Het was inderdaad super en voor herhaling vatbaar !

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Echt heel mooi gedaan. Zo gezellig als het was zo leuk is je artikel!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Fijn dat jullie het zo tof vonden, hopelijk kan ik bij die herhaling ook van de partij zijn :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een heerlijk event, met zoveel leuke bloggers. Veel plezier met de goodies. Liefs het DaWanda team

  BeantwoordenVerwijderen