dinsdag 8 juli 2014

Pop Lene

Ik wilde graag eens een eigen patroon maken van een pop. De Skandinavische modellen of de poppen van Isabelle Kessedjian vind ik helemaal geweldig. Van deze laatste verschijnt er trouwens in augustus een Nederlandstalig boek bij Tirion Creatief!
Mijn pop werd er eentje met een groen jurkje en een carrétje. Omdat ze er even guitig uitziet als onze jongste dochter, heb ik haar dezelfde naam gegeven :-)
9 opmerkingen:

 1. Waaaaw, die pop is echt heel mooi gehaakt... Benieuwd of we hier meer van gaan zien! Ga je het patroon ook verspreiden, ik ben zeker dat je ermee gaat scoren!
  Groetjes Sofie

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankuwel! Wie weet ga ik er nog iets mee doen. De kladversie is alvast klaar :-) Het was in ieder geval een hele karwei!

   Verwijderen
 2. Wow Cindy, ze is prachtig en heeft haar naam niet gestolen. Mijn steun krijgt je om iets met het patroon te doen. En als ik daarbij met iets kan helpen, graag ! Het is maar een woord hé !

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh, wat een lief meisje, heel mooi gemaakt!
  Ik heb zo het gevoel dat deze creatie een begin is van... een reeks ontwerpen? Ook een boekje? Of...? We gaan het beleven ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super leuk gemaakt! Ik ben ook heel benieuwd naar het boekje! groetjes Lisanne
  draad en praat...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. mooi blogje, ik vond u via andere bloggers...

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dit is het mooie poppetje dat ik vandaag in Mol zag!

  BeantwoordenVerwijderen