donderdag 28 augustus 2014

De stoffenvoorraad groeit!

Soms moet je het niet ver gaan zoeken om iets origineels te vinden. Expo 58 in Geel heeft me vorige week verrast! Ik was er nog nooit naar binnen geweest. Behalve heel veel leuke nieuwe spullen, verkopen ze veel vintage dingen. Ik vond er in ieder geval een mooie voorraad oude stoffen. Helemaal wat ik mooi vind maar nooit in de winkel tegenkom! De eerste aanvulling van mijn voorraad was een feit!Terwijl de oudste dochter een dansstage volgde, trok ik met mijn jongste dochter die week ook een dagje richting Antwerpen. Het werd nog maar eens een regenachtige, maar toch heel leuke dag!
We ontdekten heel wat nieuwe winkeltjes. In de voormiddag trokken we eerst richting Borgerhout waar we enkele stofjes kochten. De prijzen waren erg voordelig :-) Ik kocht vooral effen stofjes die combineerbaar zijn met de printjes die ik nog in de kast heb liggen.


Een bezoekje Antwerpen gaat ook steeds gepaard met een bezoek aan Think twice. Dit keer vond ik er twee jurkjes, waarvan één heel vrolijk zomers dat ik direct aankon. Het tweede moet ik nog wat korter maken.


Wil je meer lezen over onze trip richting Antwerpen, dan kan dit op de blog van mijn reisgenoot van die dag. Lene wilde namelijk zoooooo graag haar eigenste blogje: Mademoiselle Enel. Zo moeder, zo dochter :-) Hopelijk houdt ze het vol, want daar heeft de mama alvast soms moeite mee! 

Om af te sluiten trokken we ook nog eens richting Eindhoven deze dinsdag voor de stoffenmarkt. Ook daar kochten we nog wat voorraad. Er stonden niet zoveel kramen door het gure regenweer, maar het was toch de moeite! Ik ben in ieder geval klaar voor de start van het nieuwe schooljaar avondschool :-)
4 opmerkingen:

 1. Waw, die Expo 58 ziet er een superwinkeltje uit! Moet ik eens langsgaan :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Echt een mooie stoffenaanvulling. Ik ben benieuwd welke mooie dingen je daarvan gaat maken.
  Leuk om de foto's bij jouw dochter te zien. Samen laten jullie ons fijn meegenieten. Zo'n dagje lijkt me ook wel wat.

  Fijn weekend, Margaret

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ah, jij bent diegene die met al die leuke stofjes uit de Expo 58 gaan lopen is ;-)
  Nog een paar tips vr in Antwerpen : Petit Pan, Julija's Shop en nieuwkomer Kokette Katinka. Mss niet zo goegkoop maar wel mooi om naar te kijken

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bij Julija waren we bijna geraakt, maar onze zakken zaten al vol en onze benen wilden niet optimaal meer mee :-) Zal voor de volgende keer zijn!

   Verwijderen